Bobo Moda (bobomoda.ro) va pune la dispozitie livrare prin curier la orice localitate din Romania. Costul livrarii este de 15 lei. Valoare minima al unei comenzi este de 25 LEI ( nu puteti plasa o comanda mai mica de 25 LEI )

Bobo Moda (bobomoda.ro) va pune la dispozitie LIVRARE GRATUITA in TOATE localitatile din ROMANIA pentru comenzi mai mari de 100 lei!

 

  • Priori Post de la Posta Romana, Livrare in 1-3 zile, in orice localitate din Romania.

  • Urgent Cargus, Livrare in 1-3 zile, in orice localitate din Romania.

       (livram si in alte țari, costurile de livrare sunt intre 16 si 50 de euro, contactati-ne pentru a afla tariful exact pentru țara dorita)


Puteti deschide pachetul în fata curierului (însa numai după ce achitaţi totalul produsului/produselor) pentru a vă asigura că ceea ce este înscris pe factură este prezent şi în colet. Orice reclamaţie ulterioară a unor produse care lipsesc din colet nu este luată în considerare de companiile de curierat.

 Retur si schimb

Produsele din categoriile "Lenjerie Intima" si  "Dresuri si Ciorapi" NU SE SCHIMBA din motive de igiena.

Puteți schimba orice articol achizitionat in 14 zile calendristice de la sosirea coletului în cazul în care măsura comandată nu vi se potrivește.

Cheltuielile ocazionate de transport sunt  suportate de Dvs.

Retururile trebuie să fie în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile atașate corespunzător, factura, și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum. În caz contrar, firma noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul comenzii. La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

In cazul în care ati beneficiat de transport gratuit si vreti sa returnati un produs sau mai multe produse, si produsele din comanda respectiva pe care le-ati pastrat nu depasesc 100 de LEI, veti primi cu 15 LEI mai putin ( se considera plata de livrare pentru o comanda,  care nu beneficiaza de transport gratuit, avand valoarea mai mica de 100 LEI ).

Din valoarea comenzii care se returneaza in totalitate, pentru care s-a beneficiat de transport gratuit, se vor opri 15 LEI ( se considera plata de livrare pentru o comanda,  care nu beneficiaza de transport gratuit, avand valoarea mai mica de 100 LEI ).

Retur de produse din comanda cu cupon de reducere sau voucher

Daca vreti sa returnati  produse dintr-o comanda cu cupon de reducere sau voucher, sunt trei variante:

1. Sa returnati intreaga comanda si veti primi banii integral in cont

2. Sa plasati o comanda noua pentru a face schimb de produsele returnate, valoarea minima fiind suma produselor returnate

3. Daca returnati partial comanda, produsele oprite vor fi calculate la valoare lor integrala de pe site si veti primi diferenta dintre suma achitata si valoarea produselor oprite.

Cum primiţi banii înapoi pentru articolul returnat?  


 În cazul în care condițiile de retur sunt îndeplinite, vă vom înapoia banii în termen de maxim 14 zile ( din momentul în care returul a ajuns la noi ) prin transfer bancar (trebuie sa ne dati contul IBAN al Dvs. ) sau prin serviciul Plati Online (daca clientul a platit comanda prin aceste serviciu). Putem amâna rambursarea până la data primirii sau a colectării bunurilor care au făcut obiectul vânzării, sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis bunurile către noi.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Rambursarea banilor pentru produse cumparate prin introducerea cupoanelor de reducere sau vouchere se face numai daca a fost returnata INTEGRAL comanda!  Daca nu sunt returnate toate produsele, produsele pot fi doar schimbate!

Aici aveti link-ul de Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 al Guvernul Romaniei, care reglementeaza toate aceste aspecte.

Atenție:

Nu sunt acceptate retururile prin Posta (prin PrioriPost se accepta)
Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate!

Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!
Nu veți suporta cheltuielile de returnare:


- dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat.
- daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație. 

Dar speram ca o sa fie totul bine :) 

Adresa pentru retur cu Curier: Orasul Giurgiu, str. Dunarii 76 B, pentru Orion New Style SRL

Acceptam retur numai prin firme de curierat rapid!