Variante stilistice de treninguri, de la Bobomoda

O femeie poate fi eleganta si atractiva oricand, chiar si cand a adoptat o tinuta sport. Cu o alegere avantajoasa pentru silueta ei, stilul sport este realmente o placere de a fi adoptat. Acum in prag de primavara, Bobomoda propune o vasta colectie in acest sens.

Trening Bobomoda

Trening Bobomoda


Treningurile sunt confortabile, ofera libertate de miscare, insa trebuie sa indeplineasca cu succes si exigentele legate de design. Nicio femeie nu isi doreste tinute banale, chiar si cand vine vorba de segmentul lejer, comod, al treningurilor. Pentru astfel de preferinte Bobomoda incanta cu tipare inedite, cu decupaje moderne la care se asociaza imagini monocrome si jocuri de linii si contraste.

Se poate observa o preferinta pentru linia de contur a seturilor, regasita atat la nivelul pantalonului, cat si a bluzei. Acest mic artificiu estetic poate aduce un real contribut purtatoarei, oferind alungire, scotand din banal intreaga imagine si fiind un detaliu in plus ce demonstreaza ca treningurile oferite de Bobomoda sunt un altfel de stil, mai interesant, mai atractiv.

Treningul femeii moderne

Fata de clasicile variante de treninguri, Bobomoda ofera reinterpretari de stil intr-un mod unic, original si atragator. Purtatoarea trebuie pusa in valoare prin orice optiune de stil sport ar alege. Intr-un mod convingator, compleurile regasite in cadrul paginii bobomoda.ro sunt demonstratia faptului ca modernul are o mare infleunta in tendintele actuale.

Spre exemplu, treningul cu textura lucioasa aduce interesantul in prim plan prin asocieri la care nu te astepti. Pantalon si bluza pe stil clasic, simplu, cu linii drepte, se completeaza cu un design deosebit. Aici intervine combinatia contrastanta, intre o linie de contur si un ton vibrant al setului. Stilul lucios incadreaza acest set in clasa articolelor vestimentare pretentioase si interesante.

Un alt stil, o alta poveste – stilul sport in adevaratul sens este reprezentat de treningul Bomber. De data aceasta croiul surprinde cu linii moderne insemnand lungimea pantalonului pana la glezna, un stil relaxat, cu tur lasat si buzunare laterale. Bluza din set dispune de inchidere in fermoar.

Pentru adeptele stilului tricotat treningurile de la Bobomoda vin in variante diverse de asemenea. In acest caz se mizeaza pe confortul termic oferit de material. In tedinte este stilul tricotului texturat, cum este cazul treningului Meli.

La acelasi capitol de exprimare a tendintelor se poate mentiona un altfel de trening, stilul numit Agress in colectia de la Bobomoda. De data aceasta este vorba de un guler generos, lat. Un material elastic ofera confort si miscari ample, iar tonul de albastru viu completeaza cu succes definitia unui trening ce pune in valoare purtatoarea.

Alte oferte vestimentare de la Bobomoda

Tinand pasul cu trendurile ce se cer, cu sezoanele ce impun alte si alte cerinte, Bobomoda mizeaza pe diversitate pentru a fi mereu un raspuns potrivit cerintelor vestimentare ale fiecarei femei. Daca la capitolul treninguri stilurile sunt practic  o invitatie de a completa garderoba, nici alte colectii nu sunt mai prejos.

Pagina oficiala a celor de la Bobomoda  se mandreste cu sute de modele pentru orice categorie de articole vestimentare – rochii, accesorii, pantaloni sau chiar si pijamale.

Articole similare

Cum poti purta treningurile?
Cum poti purta treningurile?
Nu poti fi eleganta non stop si este absurd sa crezi ca poti arata bine numai in rochii si haine elegante. Treningurile vor fi mereu in voga, chiar daca initial au fost create pentru utilizarea lor...