Îmbracă-te de la Bobomoda

colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social. Termenul de “la modă” se aplică de obicei unei persoane care poartă haine sau accesorii care fac parte din tendințele modei actuale, chiar dacă moda include mai multe ramuri.

Acest subiect fiind parțial lămurit voi încerca să vorbesc despre magazinul online Bobomoda care oferă haine felurite, la modă.

Înființat în anul 2014, Bobomoda a devenit unul dintre cele mai populare magazine online care se adresează tinerelor din Romania. La acest magazin online găsești atât încălțăminte cât si îmbrăcăminte pentru femei.

Daca vrei să cauți lucruri deosebite poți găsi aici de la chiloți, sutiene pe diferite gusturi, până la rochii de seară sau orice alt tip de rochie.

Pe Bobomoda sunt disponibile mii de produse de la rochii, piese vestimentare și până la încălțăminte.

Ca orice magazin online si acesta are facilitățile de plata si retur clasice. Si încă un lucru, comenzile de peste 100 lei au transport gratuit.

De curând un prieten mi-a povestit cum soția sa si fiica lor, diferența de vârsta de 30 de ani între ele, s-au îmbrăcat intr-o oră de la acest magazin online.

Bobomoda!

Nici timpul de aşteptare până la sosirea coletului nu a fost mare. In doua zile a sosit. In privința plații a fost făcută online cu cardul

Atelierul de producție se află în Giurgiu si adresa sa poate fi găsită cu ușurința  in secțiunea contact a site-ului.

Trebuie știut ca toate livrările se fac exclusiv online, momentan neexistând un show room.

Pentru internauți Bobomoda oferă mai multe opțiuni de cooperare printre care si aceea de a devenii brand ambasador pentru Bobomoda.

Pe site apare si informația cu oferta de munca: Angajam croitorese cu experiență în Giurgiu pentru producție proprie, fotomodele cu sau fără experiență full time sau part time, dar si operator PC cu cunoștințele în Photoshop !

In aceasta toamnă Bobomoda oferă reduceri substanțiale cu până la 55% la toate produsele sale. Doamnelor si domnișoarelor săriți pe Bobomoda. Va veți îmbrăca mai ieftin decât oriunde altundeva. Aşa cum toamna se anunţă lungă veţi fi la modă o mai mare perioada de timp.

Articole similare