Femeile sunt frumoase în rochii, indiferent de mărimea lor

Astăzi m-am gândit toată ziua dacă să scriu acest articol sau nu. Poate că nu își are rostul sau poate dimpotrivă articolul ăsta va aduce încrederea cuiva, iar aici mă refer strict la partea feminină.

După ce am fost nevoită să trec printr-o mulțime de peripeții și lucruri nu tocmai frumoase mi-am zis că ar fi timpul să scriu și despre acele subiecte pe care uneori le-am neglijat sau pur și simplu ocolit. Nu am vorbit niciodată despre acele haine cu mărimi puțin mai mari, spre exemplu nu am vorbit de mărimi XXL și nici despre rochii xxl.

Pentru foarte multe domnișoare cochete poate că acest subiect ar fi unul de râs, mai ales că cele mai multe dintre ele sunt și foarte slabe. Dar nu e deloc de râs.

La fel cum o rochie de măsură S, M sau L vine bine pe o persoană, la fel de bine și o rochie de măsură XXL poate arăta foarte bine pe o femeie. Și nu este adevărat că o persoană plinuță este urâtă, mai aiurea mi se pare o domnișiorică slăbuță cu un comportament vulgar decât prima categorie.

Și să-mi fie cu iertare, dar nu am nimic cu nimeni, nici cu cele slabe și nici cu cele mai plinuțe. Eu le am spre exemplu pe ale mele și chiar nu știu cum aș putea să le rezolv. Iar una din problemele care a ajuns să nu-mi dea pace absolut deloc este problema mea legată de șolduri. Nu știu dacă am amintit despre asta mai înainte, dar am să spun acum ce nu îmi convine la corpul meu.

Per ansamblu nu îmi place pentru că am o fixație legată de șoldurile mele, dar nu-i problemă, sper, pentru alte domnișoare… Fixația mea este legată de șolduri pentru că acestea sunt mult prea late și mie nu îmi plac. De altfel, din pricina asta am și renunțat la a mai purta rochițe mulate. De obicei am apelat mai mult la rochiile tăiate în talie și largi, deoarece așa pot ascunde cel mai bine lățimea șoldurilor fără să mă mai tem de asta.

În plus de asta știu foarte bine că de cele mai multe ori culorile închise mă avantajează și îmi subțiază talia, dar asta nu cred că mai e un secret pentru cineva. Și pentru că tot am adus vorba de culori închise preferatele mele rămân tot rochiile negre. Ele au fost preferatele mele din copilărie și cred că până în ziua în care voi muri, căci nu îmi schimb preferințele în funcție de cum bate vântul de pe o zi pe alta.

Sunt sigură că vor fi persoane ce nu o să le convină ceea ce eu am scris aici, dar asta este realitatea, cel puțin realitatea mea, iar pentru un moment nu pot face nimic pentru a o schimba sau poate așa cum mi-a spus un amic, poate că nu îmi doresc suficient de mult să o schimb. Și cu toate astea am ajuns să îndrăgesc fiecare rochie în parte. Să fie oare de la faptul că în ultima perioadă nu am mai purtat rochițe?


Articole similare